Bucuresti: Noua spitale si Serviciul de ambulanta asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun

Noua spitale de urgenta vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 24-26 decembrie, anunta Directia de Sanatate a Municipiului Bucuresti (DSPMB), precizand ca Serviciul de Ambulanta al Capitalei va avea un program de munca normal.

Cele noua spitale care vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada Craciunului sunt: Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca; Spitalul Clinic de Urgenta Universitar; Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon”; Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”; Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”; Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri; Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice; Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M. S. Curie”.

De asemenea, Directia de Sanatate a Municipiului Bucuresti anunta ca Serviciul de Ambulanta al Capitalei va avea un program de munca normal, cu mentiunea ca, in aceasta perioada, va elibera certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala.

Solicitarile populatiei vor fi preluate, la fel ca pana acum, la numarul unic de urgenta 112.

Totodata, Directia de Sanatate a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14.

Medicii recomanda prudenta in aceasta perioada, in special in ceea ce priveste alimentatia. Este important sa mancati si sa beti cu masura, pentru a evita posibile probleme de sanatate.

Totodata, este important sa fiti atenti la provenienta alimentelor, la termenul de valabilitate, deoarece produsele expirate va pot duce direct in spital. Cele mai mule urgente in aceasta perioada, spun medicii, survin pe fondul consumului excesiv de mancare sau bautura, astfel ca, tot ce trebuie sa faceti este sa consumati cu grija, pentru a va putea bucura de sarbatori sanatosi, alaturi de cei dragi.

Nu in ultimul rand, evitati sa va urcati la volan daca ati consumat bauturi alcoolice, chiar si intr-o mica masura. Luati un taxi sau rugati un prieten care nu a consumat alcool, sa va duca acolo unde doriti. Accidentele rutiere cauzate de consumul de alcool sunt extrem de intalnite in aceasta perioada, iar urmarile pot fi dintre cele mai grave.

FA-TI O PROGRAMARE !

Contact

Telefon Mobil

0732 504 987

Telefon Fix

0237 704 718

E-mail

contact@bionursecuore.ro

Facebook

Bionurse Cuoare

Harta Site