Examene medicale gratuite de Ziua Mondiala a Sanatatii

Ziua Mondiala a Sanatatii este marcata anual pe 7 aprilie. Cu acest prilej, bucurestenii vor avea parte de un consult medical de specialitate. Medici de renume si aparatura ultramoderna vor sta la dispozitia cetatenilor in mod gratuit. Toate doar in cadrul evenimentului de marcare a Zilei Sanatatii.

Evenimentul se va desfasura in Piata Constitutiei, in perioada 7-10 aprilie si va cuprinde expozanti de la spitalele Fundeni, Elias si Grigore Alexandrescu, dar si de la Medlife, Gral, Doris sau Puls.
Vizitatorii vor avea parte de ecografii gratuite, microinjectii cu acid hialuronic, seturi de albire a danturii, detartraje, terapii in salina artificiala, masaje de recuperare, consultatii medicale si preturi promotionale la servicii medicale private, valabile doar pe perioada evenimentului.
Totodata, Centrul de Hematologie si Asociatia React vor realiza in zilele de joi, vineri si sambata o campanie de recoltare de sange.
Evenimentul isi propune informarea vizitatorilor privind serviciile medicale de care pot beneficia in Bucuresti, solutiile de ultima generatie la afectiunile existente, dar si implicatiile si costurile tratamentelor.

FA-TI O PROGRAMARE !

Contact

Telefon Mobil

0732 504 987

Telefon Fix

0237 704 718

E-mail

contact@bionursecuore.ro

Facebook

Bionurse Cuoare

Harta Site