Gral Medical inregistreaza venituri la 6 luni peste estimarile initiale

Pe fondul unei acalmii pe piata serviciilor medicale private, Gral Medical a depasit estimarile bugetate in primele 5 luni ale anului 2014, iar trendul crescator din luna iunie ofera premisele unei cresteri de peste 18% ale veniturilor, comparativ cu anul precedent.

Cifra de afaceri generata de Gral Medical, in primele 6 luni, se ridica la peste 47 milioane lei (11.4 milioane Euro) in crestere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut.

Intr-o perioada in care piata serviciilor medicale a inregistrat o stagnare medie a veniturilor, in prima perioada a anului 2014, rezultatele obtinute de Gral Medical contrazice statistica generala si obtine cresteri ale veniturilor cu 2 cifre ca si-n anii trecuti.

“In 2014 am reusit sa consolidam pozitia de lider pe segmentul oncologic, prin incheierea unui parteneriat cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), echipa medicala romano-vieneza confera un plus de valoare actului medical prin comisii unice de tumor board, iar in prezent suntem aproape de finalizarea investitiilor propuse in acest an de aproape 2 miloane de Euro. Investitiile sunt centrate pe deschiderea de centre noi in provincie si de implementarea de module noi in cadrul spitalului OncoFort” a declarat actionarul companiei Gral Medical, Robert Serban.

Cele mai importante cresteri ale veniturilor au fost realizate de catre nisa oncologica, unde Gral Medical a inregistrat cresteri de aproape 35%, urmata de divizia de laboratoare care a inregistrat cresteri de peste 17%. Tot in aceasta perioada, adresabilitatea pacientilor la serviciile medicale oferite a crescut cu 20%, insa de remarcat este faptul ca s-a dublat interesul pacientilor pentru serviciile de second opinion si efectuarea de analize medicale speciale din sfera geneticii si biologiei moleculare.

Cea mai noua investitie Gral este orientata catre pacientii din provincie, unde pentru a evita drumuri costisitoare in capitala, Gral Medical a introdus in premiera serviciul de telemedicina in oncologie.

“De aproape 1 an, aveam acest serviciu pe lista proiectelor de dezvoltare, insa tocmai in acest an am reusit sa castigam increderea pacientilor si sa le oferim aceasta perspectiva medicala noua. Pacientii au perceput actul medical ca un salt calitativ orientat catre operativitate si eficienta in diagnosticul medical. Acesta este si motivul pentru care pentru luna iunie s-au ocupat toate programarile, iar pentru urmatoarele luni avem liste de asteptare” afirma Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical

In aceasta perioada investitorii sunt retinuti in a mai rula investitii de milioane de Euro in centre noi, iar sistemul de telemedicina poate oferi o noua perspectiva de dezvoltare a serviciilor medicale private. Deoarece investitia in sistemul de telemedicina, este una cu mult sub investitiile cu care ne-am obisnuit pana acum, Gral Medical a inceput sa poarte discutii cu centrele medicale partenere interesate de acest sistem “ in prezent oferim serviciul de telemedicina oncologica in Pitesti, Valcea, Sibiu, Focsani si Ploiesti, iar in perioada urmatoare ne dorim ca harta telemedicinei sa includa si alte orase importante din tara” a declarat in continuare Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.

FA-TI O PROGRAMARE !

Contact

Telefon Mobil

0732 504 987

Telefon Fix

0237 704 718

E-mail

contact@bionursecuore.ro

Facebook

Bionurse Cuoare

Harta Site