MedLife anunta o cifra de afaceri de 196,8 mil. lei pentru T1, in crestere cu 34% fata de anul trecut

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, raporteaza incheierea primului trimestru din 2018 pe o directie ascendenta si anunta o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 196,8 milioane lei aferenta acestei perioade, in crestere cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Clinicile si Spitalele au cea mai mare pondere din cifra de afaceri anuntata, 29,4%, respectiv 21,6%, urmate de divizia corporate si laboratoare, cu procente de 20,2% si 17,8%. Aceasta structura include si achizitia Polisano. Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele obtinute sunt in linie cu estimarile initiale si semnificativ peste ritmul de crestere al pietei.

„Urmam strategia de dezvoltare si extindere, iar rezultatele reflecta ceea ce noi am proiectat. Am anuntat deja primele achizitii din acest an, Solomed (trazactie inchisa ieri, 14 mai) si Ghencea Medical Center (tranzactie in curs finalizare) si si continuam sa avansam pe acest segment. Investim permanent in oameni si in tehnologie medicala, avand ca obiectiv consolidarea celei mai puternice platforme private de diagnostic si tratament chirurgical din Romania. Totodata, avem in vedere o noua serie de proiecte de tip greenfield, dar si dezvoltarea a noi linii de business”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele si CEO al MedLife.

Pentru 2018, reprezentatii MedLife isi propun sa mentina ritmul accelerat de dezvoltare al companiei, cresterea proiectata fiind de peste 20% fata de 2017.

“Dezvoltarea strategiei de business este sustinuta in egala masura si de puterea brandului MedLife – de altfel toate analizele externe ne pun pe primul loc in ceea ce priveste calitate si forta brandului, iar acest lucru reprezinta o recunoastere foarte importanta pentru noi”, a mai spus Mihai Marcu, Presedintele si CEO al MedLife.

Pe langa proiectele de tip green field si achizitii, compania analizeaza posibilitatea unor eventuale investitii limitate in perioada urmatoare pentru extinderea in zonele de proximitate din afara tarii, in Bulgaria, Ungaria si Serbia.

Despre MedLife:
MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sanatate din Romania. Compania opereaza cea mai extinsa retea de clinici, una din marile retele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clienti pentru Pachete de Preventie in Sanatate din tara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, una dintre marile companii private de sanatate din Europa Centrala si Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

FA-TI O PROGRAMARE !

Contact

Telefon Mobil

0732 504 987

Telefon Fix

0237 704 718

E-mail

contact@bionursecuore.ro

Facebook

Bionurse Cuoare

Harta Site