Ministerul Sanatatii vrea sa reabiliteze spitalele judetene

Nicolae Banicioiu a declarat la inaugurarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” ca Ministerul Sanatatii (MS) are un plan de reabilitare a spitalelor judetene.

“Avem un plan de reabilitare, toate eforturile noastre se coordoneaza cu autoritatile locale, pentru ca majoritatea spitalelor judetene sunt in subordinea autoritatilor locale, multe dintre ele au planuri bine definite si stabilite si votate in consiliile judetene. Au inceput o parte dintre ei, participam si noi suplimentar cu fonduri acolo, in masura posibilitatilor”, a declarat Banicioiu pentru Agerpres.

Totodata, Banicioiu a declarat ca CNAS deconteaza serviciile medicale catre unitatile sanitare prestatoare de servicii medicale.

“Evident se va face lucrul acesta prin modificarea tarifelor de caz ponderat prin modificarea anexelor contra cadru cu fiecare unitate in parte. Se vor renegocia contractele. Se vor modifica. Discutiile au ├«nceput, dar pentru ca sa va dati seama, pentru a da transa de la 1 octombrie, deja se fac simulari si fiecare Casa judeteana practic isi face simulari si calcule pe fiecare spital in parte”, a afirmat Banicioiu.

FA-TI O PROGRAMARE !

Contact

Telefon Mobil

0732 504 987

Telefon Fix

0237 704 718

E-mail

contact@bionursecuore.ro

Facebook

Bionurse Cuoare

Harta Site